Участие в бизнес делегацията на премиера Шиндзо Абе

 

Собственикът и управител на АН Аква Нетуърк – г-н Шигеру Котанигучи имаше честта да участва в бизнес делегацията на японския премиер Шиндзо Абе, който посети България на 14 януари 2018 г. На срещата между представителите на над 30 японски компании, проявяващи интерес към българския пазар, и българската страна, оглавявана от министър-председателя Бойко Борисов, беше обсъдена готовността за разширяване на стратегическото партньорство Европейски съюз – Япония.

 

Г-н Котанигучи присъстваше като представител на наскоро навлязло на българския пазар дружество – японското SWATO Inc. в лицето на дъщерното АН Аква Нетуърк ЕООД. На него му беше предоставена възможността да представи накратко пред присъстващите сферата на дейност, целите и задачите на местното дружество:
  Ние бихме искали да допринесем за разрешаването на актуалните проблеми, които има България спрямо замърсяването на Дунава и Черно море, чрез прилагане на японските високи технологии.

 

От АН Аква Нетуърк се надяваме да станем един успешен пример за сътрудничеството между двете държави и да спомогнем за развиването на взаимния технологически и икономически обмен.

-> Прочети за "АН Аква Нетуърк на Вода София 2018"           -> Обратно към Новини

АН Аква Нетуърк официално лого с изгряващо слънце

АН Аква Нетуърк ЕООД е дъщерна компания на японската SWATO Inc. , която предлага индивидуално проектирани пречиствателни станции за битови и промишлени отпадъчни води, както и други продукти и услуги от сферата на пречистване на водите. Фирмената политика на българското дружество е изцяло съобразена с традиционните японски практики за строг качествен контрол, дългосрочна поддръжка и приоритизиране на нуждите и желанията на клиента. Същевременно, чрез инкорпориране на най-новите технологии в бранша, АН Аква Нетуърк се стреми винаги да предлага на клиентите си най-подходящото и разумно решение на техните проблеми.

За връзка:

office@an-aquanetwork.com
+359892 388 970
Scroll to top