Вода София 2018

 

АН Аква Нетуърк взе участие в 12-то издание на международното изложение за управление на водите Вода София, което се проведе от 27 до 29 март 2018 г. в Зала 1 на “Интер Експо Център” София.

 

Специално за събитието от Япония пристигна собственикът и управител на фирмата г-н Шигеру Котанигучи, който на базата на опита си в тази сфера, натрупан през вече повече от 25 години, предостави консултации и съвети на посетителите на щанда. Голяма чест на АН Аква Нетуърк оказа японският посланик Н. Пр. Масато Ватанабе, който намери време лично да посети щанда на фирмата и изкаже подкрепата си, въпреки заетия си график.

 

На щанд беше представенаа в реален размер компактната пречиствателна станция за отпадъчни води, предназначена за малки и средни предприятия от хранително-вкусовата промишленост  - „Асахи Джокасо Индъстри“. Посетителите имаха възможността да разгледат съоръжението в детайли и отвътре, както и да се запознаят подробно с неговата структура и с различните етапи на пречистване, през които преминават водите.

 

Голям интерес предизвика и мембранният биореактор Sterapore на Mitsubishi Rayon, който представлява съвременно решение за ефикасно пречистване и дезинфекция на отпадъчните води без употребата на химически вещества. Благодарение на МБР технологията става възможно и реализирането на изключително компактни пречиствателни съоръжения, подходящи за обекти с ограничена свободна площ, което я прави най-подходящият партньор за ПСОВ „Асахи Джокасо Индъстри“.

Изтеглете тук: Брошура за малки пречиствателни станции за отпадни води Асахи Джокасо

АН Аква Нетуърк официално лого с изгряващо слънце

АН Аква Нетуърк ЕООД е дъщерна компания на японската SWATO Inc. , която предлага индивидуално проектирани пречиствателни станции за битови и промишлени отпадни води, както и други продукти и услуги от сферата на пречистване на водите. Фирмената политика на българското дружество е изцяло съобразена с традиционните японски практики за строг качествен контрол, дългосрочна поддръжка и приоритизиране на нуждите и желанията на клиента. Същевременно, чрез инкорпориране на най-новите технологии в бранша, АН Аква Нетуърк се стреми винаги да предлага на клиентите си най-подходящото и разумно решение на техните проблеми.

За връзка:

office@an-aquanetwork.com
+359892 388 970
Scroll to top